Връщане и замяна

Всеки клиент на Twinity има право по закон да върне поръчка след нейното получаване, в срок до 14 (четиринадесет дни) дни. При връщане на продукт/поръчка клиента трябва да има в предвид следните факти:

  • Продуктът не трябва да бъде повреден, носен, пран или гладен
  • Продуктът не трябва да има явен или скрит дефект;
  • Продуктът не трябва да има несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката;
  • Замяната се извършва след като се извърши оглед на стоката и се установи действителното й несъответствие;
  • Ако условията от чл. 54 на ЗЗП не са спазени;

При спазване на изброените по-горе случаи, клиента на Twinity има право да върне продукта и да претендира за възстановяване на заплатената сума, без да претендира за пропуснати ползи от своя страна. Срокът на заявената рекламация започва да тече от момента на получаването на продукта.ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА се осъществява САМО след като се свържете с нас на телефон: 0877 894 924, като подробно ще ви бъде обяснено как да върнете или замените продукта.Сумата се възстановява рамките на 5 работни дена след получаването на върнатият продукт по банков път.

Рекламации няма да бъдат приемани и признавани, ако Twinity установи, че клиента е предприел действия по отстраняването на скрит, явен или друг вид дефект на съответния продукт. При забелязване тези факти е нужно да се свържете с нас веднага, преди да получите пратката си от куриера.

Закон за защита на потребителите в Р. България гласи, че клиентът може да се откаже от закупената стока в 14 дневен срок от закупуването й при условие че:

  • Заплати всички разходи по доставката и връщането й до Twinity;
  • Стоката е в пълна окомплектовка и в добър търговски вид, не е носена, прана или гладена;
  • Представи необходимата документация (касов бон, фактура или друг вид платежен документ).ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА се осъществява САМО след като се свържете с нас на телефон: 0877 894 924, като подробно ще ви бъде обяснено как да върнете или замените продукта.Сумата се възстановява рамките на 5 работни дена по банков път;