Доставка и плащане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! На всеки продукт! До всяка точка на страната!

Оналйн магазин Twinity работи и доставя всички поръчки с куриерски фирми ECONT и SPEEDY, като доставката е БЕЗПЛАТНА - независимо до кое населено място се спедира поръчката на клиента. Всички порочъки, които са заявени преди 15:00 часа се изпращат с доставка за следващият работен ден, а самата доставка от куриера се извършва в рамките на 24-48 часа.

Поръчки, които са заявени и получени по време на национални празници и/или почивни дни, както и непосредствено преди тях, изпращането се осъществява на първият работен ден, след края на празниците, а доставката се извършва от куриера в рамките на 24-48 часа след предаването й в офиса на куриера.

Поръчки, заявени и направени в петък след 15.00 часа, ще бъдат доставени в събота или понеделник. Ако доставката е обявена като „Безплатна Доставка“, това значи че ще бъде доставена в територията на Р. България безплатно. Извън територията на Р. България, ще се начисли допълнителна такса. Тя ще зависи от зоната на изпращане (съответната държава).

Приемаме плащане на поръчките по няколко начина. Стандартно всички пратки за Р. България се изпращат чрез куриерските фирми ECONT и/или SPEEDY с опция тест и преглед, а заплащането става директно на куриера чрез услугата Наложен платеж. Възможно е да заплатите поръчката си и по друг начин, като преди финализирането й ще бъдете попитани за начина на плащане. Другите възможни методи за плащане са:

  • Наложен платеж
  • PayPal.com
  • С карта VISA/MASTERCARD
  • Банков превод
  • EasyPay
  • ePay.bg

Ако Вашият метод за плащане не присъства в по-горе изброеният списък, моля свържете се с наш консултант, за да проверим дали удобното за вас плащане е възможно. Twinity се стреми постоянно да подобрява работата си и в тази връзка промени по възможностите за плащане са възможни.