Доставка и плащане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! На всеки продукт! До всяка точка на страната!

Оналйн магазин Twinity работи и доставя всички поръчки с куриерска фирма SPEEDY, като доставката до техен офис в амките на България е БЕЗПЛАТНА - независимо до кое населено място се спедира поръчката на клиента. Всички порочъки, които са заявени преди 15:00 часа се изпращат до 3 работни дена, а самата доставка от куриера се извършва в рамките на 24-48 часа.

Поръчки, които са заявени и получени по време на национални празници и/или почивни дни, както и непосредствено преди тях, изпращането се осъществява до третия работен ден, след края на празниците, а доставката се извършва от куриера в рамките на 24-48 часа след предаването й в офиса на куриера.

Извън територията на България, доставката се заплащаот клиента.Като тя зависи от зоната на изпращане (съответната държава).

Приемаме плащане на поръчките по няколко начина. Стандартно всички пратки за Р. България се изпращат чрез куриерска фирма SPEEDY с опция тест и преглед, а заплащането става директно на куриера чрез услугата Наложен платеж. Възможно е да заплатите поръчката си и по друг начин, като преди финализирането й ще бъдете попитани за начина на плащане. Другите възможни методи за плащане са:

  • Наложен платеж
  • PayPal.com
  • С карта VISA/MASTERCARD
  • Банков превод
  • EasyPay
  • ePay.bg

Ако Вашият метод за плащане не присъства в по-горе изброеният списък, моля свържете се с наш консултант, за да проверим дали удобното за вас плащане е възможно. Twinity се стреми постоянно да подобрява работата си и в тази връзка промени по възможностите за плащане са възможни.